top of page
The Soul Symphonics

The Soul Symphonics - Danmarks rytmiske symfoniorkester optræder med en ny koncertoplevelse i lyd og billeder, når Michael Millfield præsenterer temaet: The Beginning of Life.

 

Musikken er komponeret af Michael Millfield med inspiration fra Prince, Quincy Jones, Joe Zawinul og Gino Vanelli, og indeholder elementer af klassisk, jazz, gospel, R&B og funk, suppleret med tekster der har fokus på empati og menneskelige værdier.

 

Publikum vil opleve en groovy symfonikoncert med synkroniserede visuals og filmklip, samt muligheden for at deltage interaktivt ved at uploade stemningsbilleder, eller vælge en gæstesolist der optræder live-on-screen.

 

The Soul Symphonics er et reduceret symfoniorkester som med:

11 strygere, 5 træblæsere og 9 messingblæsere, tilføres et gospelkor, en funky rytmegruppe, leadvokal og Michael Millfield som trompetsolist.

 

Det er vores ambition at tiltrække et bredere publikum til såvel den klassiske som den rytmiske musik. Vi ønsker med andre ord at udbrede kendskabet til musikken ved at spille på tværs af forventningerne på et højt professionelt niveau og meget gerne på utraditionelle spillesteder

bottom of page