top of page
Millfield Horns

Millfield Horns tilbyder blæs til alle situationer. Læs om mulighederne nedenfor.

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har andre ideer til samarbejder.

Soundboard

Studie-sektion

Med eget studie i det centrale København kan Millfield Horns indspille og producere i professionel kvalitet.

 

Ved at sende musikfiler online har vi en unik mulighed for at afprøve og udveksle musikalske ideer hurtigt, uafhængigt af, hvor i verden man befinder sig.

Millfield Productions modtager et mix af den musik, I ønsker at tilføje blæsere, hvorefter vi går i gang med indspilningen.

HitOrchestra_Hermans_220918_0740.jpg

Live-sektion

Millfield Productions sammensætter en blæsersektion tilpasset jeres musik. Det kan give koncertoplevelsen et musikalsk og visuelt løft med groovy lyd og koreografi.

 

Blæserne mestrer forskellige instrumenter, hvilket giver mulighed for stor lydmæssig variation og fleksibilitet. Sektionens størrelse afhænger af arrangement, ønsker til lyd og økonomi.

Ved hjælp af elektriske effekter kan vi i nogle tilfælde opnå stor bredde og fylde i lyden ved hjælp af ganske få blæsere.

 

Solister fra hver instrumentgruppe findes i enhver konstellation af blæsere, Millfield Horns leverer.

Foto: Lasse Lagoni/Hit Orchestra

DJ Producing Music

Blæserarrangementer

Pre-produktion af blæserarrangementer
Vi arrangerer blæsernes roller i tråd med jeres ønsker og behov. På den måde opnår I sikkerhed for, at blæsernes ekspertise bliver udnyttet optimalt

 

Kreative arrangementer
Vi har et team af blæsere, som har god kemi, samhørighed og mange års samspil bag sig. Det giver jer adgang til en blæsersektion, der uden forudgående prøver eller aftaler kan spille spontane riffs og arrangementer, hvorved ideer kan afprøves og udvikles i nuet.

 

Eksisterende arrangementer
Millfield Horns har baggrund i professionelle bigbands og orkestre, og har derfor stor erfaring i at læse udfordrende noder og arrangementer af enhver slags. Vi tager det som en spændende udfordring.

bottom of page