top of page
Soulful Vibe

Dette koncept dækker over et spektrum af afslappet stemningsmusik - fra jazzificerede salmer til loungeagtig DJ-stil. Alt kan selvfølgelig skaleres, så det passer perfekt til dit arrangement, behov og budget. Kontakt os for en snak om muligheder.

Jazzede salmer

En klassisk, jazzificeret trompetkoncert i en superspændende konstellation, der forener den klassiske og rytmiske verden. I dette set-up kan du opleve jazzificerede versioner af klassiske salmer og melodier, som tilført krydrede akkorder fører publikum igennem en musikalsk og improvisatorisk leg med spændende overraskelser.

DJ-inspireret lounge-show

DJ-koncerterne tager udgangspunkt i house-universet. De indspillede tracks tilsættes solistiske temaer med trompet, trombone, spacy flygelhorn med effekter eller keyboards.


De krydrede akkorder er inspireret af den amerikanske contemporary gospel, og musikken får lov til at leve med god plads til improvisation og mod til at lade musikken groove i sig selv.


Her er tale om sprød og fyldig loungemusik med iørefaldende temaer, som smitter med livsglæde, sætter pulsen ned og giver ro i sjælen, tilsat funky musik, der uundgåeligt får energiniveauet op og hele kroppen til at groove.


Det skaber en unik totaloplevelse, når Michael Millfield, med sine impulsive improvisationer inspireret af omgivelserne, benytter muligheden for at bevæge sig frit rundt blandt publikum, og skærper deres sanser og nysgerrighed gennem musikalsk kommunikation. Publikum får følelsen af at være en aktiv del af underholdningen, og det bidrager i høj grad til en samlet stemning ved ethvert arrangement.

bottom of page