top of page
Vedel & Millfield: "The Christmas Letter"

The Christmas Letter er skrevet og komponeret i et soul- og motown-univers af sangerinden Frederikke Vedel og Michael Millfield. Sangen opstod ud af en groovy jam, da de to mødtes i Millfield Productions studie for at tale om stilen på Frederikkes debutalbum. Stilen er inspireret af amerikanske kunstnere som Alicia Keys, Prince og Babyface.

Frederikke Vedel er sangerinde, skuespiller og tekstforfatter. Hun deltog i 2013 i MGP med nummeret “Jeg har hele tiden vidst det” og arbejder nu ofte som musical performer. Blandt andet på Det Ny Teater, hvor hun i 2014 debuterede i hovedrollen Belle i ”Skønheden og Udyret”.

Frederikke har også været solist på Plænen i Tivoli med både Tivoli Late Night Orchestra og Tivoli Salon Orkester. 

Michael Millfield har gennem sit virke som trompetist, altid haft sit hjerte i groovy amerikansk soulmusik. Dette har ført til medvirken på mere end 200 CD-indspilninger, heriblandt med Larry Graham (the inventer of slap bass og tidligere medlem af Sly & The Family Stone), turneer med The Temptations, The Four Tops og DR Big Band, samt optræden med Tower of Power og Princes New Power Generation.

Medvirkende

Komponeret, arrangeret, indspillet og produceret af: Frederikke Vedel & Michael Millfield

Vokal og kor: Frederikke Vedel

Trompet, trombone og keyboard: Michael Millfield

Fender Rhodes, Wurlitzer, Piano & Organ: Lars DK Nielsen

Bas: Dan Rasmussen

Trommer: Niclas Campagnol

Mix & Mastering: Peter Juul Kristensen

Foto: Sille Breddam Mosegaard

bottom of page